
AK Parti’nin 25. kuruluş yıl dönümü programında partiye 3 milletvekili ve 7 belediye başkanı katıldı. Yeni isimlerin rozetlerini Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan taktı.
ANKARA (İGFA) - AK Parti’nin 25. Kuruluş Yıl Dönümü Programı, partiye yeni katılımlarla da dikkat çekti. Ankara Başkent Millet Bahçesi’nde düzenlenen programda 3 milletvekili ve 7 belediye başkanı AK Parti saflarına katıldı.
AK Parti’ye katılan milletvekilleri; Gelecek Partili İzmir Milletvekili Mustafa Bilici ile İYİ Partili Aydın Milletvekili Ömer Karakaş ve Gaziantep Milletvekili Mehmet Mustafa Gürban oldu.
Üç milletvekili partilerden istifa ederek AK Parti’ye geçti.
7 BELEDİYE BAŞKANI DA AK PARTİ’YE GEÇTİ
Program kapsamında AK Parti’ye katılan belediye başkanları ise şöyle:
Yeni katılan isimlerin rozetleri, AK Parti’nin 25. kuruluş yıl dönümü programında Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından takılırken, katılımlarla birlikte AK Parti’nin TBMM’deki sandalye sayısının 280’e yükseldi.
https://youtu.be/s4IIYM_kyz0?t=2350