SON DAKİKA

Antalya'da sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor

Antalya'da sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor

Haber Giriş Tarihi: 04.02.2026 14:55
Haber Güncellenme Tarihi: 04.02.2026 14:55
Kaynak: IGF
Antalya'da sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Büşra Özdemir, Finike’deki asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

ANTALYA (İGFA) - Antalya Büyükşehir Belediyesi, şehrin altyapısını güçlendirmek ve ulaşım konforunu arttırmak amacıyla yaptığı çalışmalara aralıksız devam ediyor.

Finike Belediyesi ile geçtiğimiz günler yapılan protokol sonrası, Finike’nin önemli yollarını içinde barındıran, Eski Gümrük Caddesi, Hasyurt Atatürk Caddesi, Torunlar Caddesi ve Milli Egemenlik Caddesi’nde sıcak asfalt çalışmaları sürdürülüyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Büşra Özdemir devam eden çalışmaları Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi ile birlikte yerinde inceledi.

Asfalt çalışmaları kapsamında, Torunlar Caddesi 1350 metre, Eski Gümrük Caddesi 500 metre, Milli Egemenlik Caddesi 540 metre, Hasyurt Atatürk Caddesi ise 450 metre sıcak asfaltla kaplanacak. Çalışmalarda şimdiye kadar 2300 metrelik imalat tamamlandı. Geriye kalan 500 metrenin imalatı ise kısa sürede tamamlanacak. Çalışmalar kapsamında toplam 5900 ton asfalt ve 2000 ton PMT malzeme kullanılacak.

Kaynak: IGF

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.